Varför Skelleftebränslen

Vi är säkra på att med hög tillgänglighet och närhet till våra kunder och inte minst ett starkt engagemang kan fortsätta att göra skillnad för miljön, för Norrland och för dig som kund.

Tillgänglighet och närhet

Vår ambition är att vi ska känna till både dig och din verksamhet väl och att du ska känna att vi bryr oss och alltid gör vårt yttersta för dig som kund. Det gör vi genom att:

  • Alltid ha ett stort engagemang och lyhördhet
  • Vara den leverantör som har störst kunskap
  • Leverera med en optimerad, prisvärd och miljöriktig logistik
  • Ha marknadens bästa leverantörer och produkter
  • Vara aktiva och drivande
  • Alltid ha produkter på lager som motsvarar våra kunders förväntningar
  • Erbjuda marknadens bästa anläggningsnät
  • Vara våra kunders lokala alternativ på alla sätt!

 

 

Personlig kontakt

Som en del i vårt arbete med att vara tillgänglig för dig som kund sköter vi all fakturering själva, vilket betyder att du alltid kan ringa direkt till oss om du har en fråga om din faktura och få svar från ekonomiavdelningen på plats i Skellefteå.

När det gäller tankkorten som ger dig tillgång till vårt stora anläggningsnät så tillverkar vi korten på kontoret i Skellefteå. Har du vägarna förbi kan du alltså få ett nytt tankkort med dig direkt om ditt gamla tankkort har gått sönder.

Vi vill att du ska känna att du får ett personligt bemötande hos oss och att du alltid har någon att vända dig till. Vi kan inte lova att allt fungerar till 100 % vid alla tillfällen, däremot kan vi lova att vi alltid gör vårt bästa!

 

Skelleftebränslen då och nu

1 maj 1988 startade vi Skellefteoljor AB, med tre delägare, en anställd och stora visioner. Redan då hade samhället och handeln börjat centraliseras och flyttas från byarna till städerna. Vi såg en möjlighet att göra skillnad, att komma kunden så nära som möjligt, var kunden än befann sig.

Skellefteoljor AB har blivit Skelleftebränslen AB, men situationen i Norrland är densamma. Bensinstationer läggs ner i allt större utsträckning och det kräver att vi är innovativa och modiga. Arbetet med att förbättra och förnya verksamheten och anläggningsnätet är en process som hela tiden pågår. Vad kan vi göra för att möta dina behov? Hur kan vi förändra vår verksamhet för att göra det så enkelt som möjligt för dig som tankar, eller vill ha tillgång till marknadens starkaste varumärken? Vi tänker framåt och vill vara så tillgängliga som möjligt.

Men faktum kvarstår att vi trots allt är verksamma i en bransch som inte är särskilt miljö- och framstegsvänlig, och det är vi väldigt medvetna om. Det är svårt att röra sig framåt och utvecklas när konsumtionen kräver att vi måste göra på ett visst sätt. I dagens läge behöver vi bränsle för att vårt samhälle ska fungera, så enkelt är det. Men tiderna förändras och likaså förutsättningarna, både för dig som kund och för oss som leverantör.

Vi är säkra på att vi med vårt driv och höga ambitioner kan fortsätta att göra skillnad. Skillnad för dig som kund, för Norrland som region och för miljön. Därför ska du välja Skelleftebränslen.